+36 (20) 588 6929 balase@senecabeszedstudio.hu

„Olyan családias ez a közeg, mintha hazajöttem volna, könnyű feloldódni benne. Jó, hogy beindítja a kísérletező, játékos kedvemet. Kicsit kellemetlen szembesülni a gyengeségeimmel, a lassú haladásommal, de ugyanez motivál a gyakorlásra és a fejlődésre.” (G.Sz.)

„Elmúlt a félelmem a szakmai közösség előtti szerepléstől. Ebben a csoportban biztonságban érzem magam. A test-tudatot segítő gyakorlatokban jól teljesítettem. Fokozatosan fejlődök a koncentrációs feladatokban. Nem tartok a hibázástól. Várom a következő alkalmat.” (T.G.)

„1. Repült az idő! 2. Jó volt, hogy lehetett hibázni! 3. A jó gyakorlatok „miértjének” megismerése nekem sokat segít. 4. Feldobott hangulatba kerültem. 5. A többiek inspirálóan hatnak rám.” (B.M.)

„Nagyon nagy érdeklődéssel érkeztem. Újdonság volt számomra a lufi használata a helyes légzéstechnika kialakításában. A mozgásos koncentrációs gyakorlatok tetszettek a legjobban. Sok gyakorlatot már most be tudok építeni a munkámba. A végére elfáradtam, de rengeteg új szakmai ismerettel térhetek haza. Köszönöm!” (B.B.)

„Örülök a teljes mértékben elfogadó légkörnek, a rengeteg ismeretnek és a fejlődésemnek, a saját képességeim jobb megismerésének. Bátorságot kaptam a gyengeségeim elviseléséhez (frusztrál, hogy nem tudok számolni).” (Ny.I.)

„Kifejezetten örülök annak a pozitív fáradtságnak, amivel ma innen hazatérek. Sok új ismerettel egészíthettem ki eddigi tudásomat. Tanulságos figyelni a többieket és Téged Eszter, ebben a nagy létszámú csoportban. Egyre több ötletem támad, hogyan építem be a munkámba az itt szerzett ismereteket. Köszönöm Nektek, sokat tanultam Tőletek! Legközelebb kipihentebben jövök!” (P.J.R.)

„A legfiatalabb vagyok ebben a csapatban. Megtiszteltetés, hogy ennyi tapasztalt szakember körében lehetek, minden tanácsot és kritikát örömmel fogadok. Éppen ezért jó látni, hogy senki nem tökéletes… Tetszik a meghittség, a bizalmas légkör, az otthon-érzés, a vidámság, a mosoly és kacagás, ami rám is jellemző. Nehéz, de egyben inspiráló, hogy felismerem, miben fejlődhetek. Örülök, hogy minden tanfolyam segít az idegentől való félelmem és szorongásom leküzdésében. Az  online tréninghez képest a gyakorlatok színesebbek, a közvetlen visszajelzések  nekem sokat számítanak. Soha nem terelődött el a figyelmem, nem unatkoztam, sikerült 100-%-osan csak a csoportra és a feladatra koncentrálni.” (S.Zs.)

„A mai tréning üzenetei: életszeretet, játékos tanulás, mindenki képes a fejlődésre, lélegezz mélyeket, dallamos beszéd.” (B.M.)

„ A kezdeti izgulás csökkent. Jó a csoportlégkör, a hangulat. Gyorsan telt az idő. Muszáj otthon foglalkoznom a légzéssel. Nem baj, ha hibázom! Legközelebb váltócipőt is hozok.:)” (T.G.)