Minőségpolitika, garanciaAlapítvány

Üzletpolitikánk
Ügyfeleinknek elsősorban nem tréningeket, hanem a mindennapi életük során használható és az önmegvalósítást elősegítő kommunikációs készséget adunk. Vállalkozásunk sikerét ezért ügyfeleink elégedettségében látjuk. Ez pedig nem más, mint az Ön céljainak megvalósulása.

A Seneca Beszéd Stúdió céljai

Szavahihetőségünk záloga

Olyan szolgáltatást nyújtani, amely kielégíti a piaci igényeket, ugyanakkor hosszú távon, maradandó, észlelhető eredményeket hoz, elsődlegesen szem előtt tartva ügyfeleink elvárásait.

A Seneca Beszéd Stúdió törekszik a már kivívott szakmai hírnevének megtartására. Fontos számunkra, hogy újabb elismeréseket szerezzünk a szakmai élet képviselőitől.

A Seneca Beszéd Stúdió ügyfeleinek kilétét bizalmasan kezeli, hacsak írásban másként nem rendelkezik.

A Seneca Beszéd Stúdió az alábbi követelményeket támasztja a tréningeket önállóan vezető munkatársai iránt:

A sikeres munka előfeltétele a bizalom

Törekszünk a hosszú távú, kölcsönös bizalmon épülő kapcsolatok kialakítására, mert hisszük, hogy az egymásba vetett bizalom sikereink előfeltétele.

A vélemények meghallgatása = Az elvárások megértése

Igyekszünk az előttünk álló feladatok elvégzéséhez szükséges kérdéseket feltenni, valamint a mindenkor felmerülő kérdésekre maradéktalanul választ adni.

A szolgáltatás előnyeinek meghatározására, és az esetleges hiányosságok kijavítása érdekében számítunk ügyfeleink együttműködési készségére. Ezt időnként egy önkitöltős kérdőív formájában szeretnénk elvégezni, melynek kitöltése maximum 10 percet vehet igénybe. Valamint ügyfeleinknek egy jelszóval védett, direkt erre a célra rendszeresített oldalon lehetőséget biztosítunk véleményük elmondására szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

Tréning garancia

Korlátlan ismételhetőség garanciája
Valamennyi tréningünkre érvényes. Ha az órákon való folyamatos jelenlét és a feladatok otthoni napi 10 perc gyakorlását követően nem tapasztalt kellő fejlődést kommunikációs készségében, korlátozás nélkül, díjmentesen ismételheti a tréninget.

Támogatás igénylése
Indokolt esetben valamennyi szolgáltatásunkhoz támogatás igényelhető, amelyet a Seneca Beszéd Stúdióval együttműködő alapítványától kell kérni. Az Alapítvány a Dadogókért közhasznú szervezet, amely a súlyos beszédhibás és mindennemű kommunikációs zavarral küzdő gyermekek és felnőttek segítését tűzte ki célul.

Seneca Közhasznú Alapítvány a Dadogókért

Cím: 2040 Budaörs, Fodros u. 25.

Adószám: 18063387-1-13 • Bankszámlaszám: 10400164-01606788

Telefon: 06 20 588 6929 • E-mail: balase@senecabeszedstudio.hu