+36 (20) 588 6929 balase@senecabeszedstudio.hu

Kedves Barátunk, Kollégánk, Támogatónk!

 

  1. decemberi hírlevelével köszöntünk.

Hamarosan véget ér az év, elérkezik a várva-várt téli szünet, a megérdemelt pihenés. Mi is ezt fogjuk tenni.

A bevezető, rövid gondolat-szösszenet, az un. „szakmai kóstoló” ezúttal csak egy mondat. Utána röviden összefoglaljuk az elmúlt év eseményeit, majd ízelítőt kaphatsz a 2024-re tervezett programjainkból. Csemegézz, válogass! Téged is várunk szeretettel!

a Seneca csapata

Szakmai kóstoló

„Ha csak módszereket tanulsz meg, a módszereknek a foglya leszel,

míg ha elveket sajátítasz el, akkor saját magad gondolhatod ki a módszereidet.”

Ralph Waldo Emerson

Ralph Waldo Emerson (BostonMassachusetts1803május 25. – Concord, Massachusetts1882április 27.amerikai esszéíró, költő,unitárius lelkész és a transzcendentalista mozgalom vezetője a 19. század elején.

Rövid összefoglaló 2023-ról.

Rengeteg dolog történt a tavalyi esztendőben!

  • Létrejött egy 8 alkalmas, online szakmai csoport, ami viccesen a „Szupi-csopi” –nak neveztünk, mert a tagok egymással is kiegyensúlyozott, gyümölcsöző szakmai kapcsolatba kerültek, meghívott vendég előadóinktól rengeteget tanultak.
  • Beszédtechnika és kommunikációs tréningünket egy, a tudományos élet nemzetközi kapcsolatainak ápolásával foglalkozó állami cég megrendelésére több hónapon keresztül sikeresen folytattuk.
  • Az ebben a témában indított szakmai képzés február 11-március 11. között zajlott.
  • Komplex művészeti terápiás képzést ebben az évben 3x indítottunk szakemberek számára. A tavaszi sikeresen lezajlott, ezzel párhuzamosan egy kihelyezett tréning futott Nyíregyházán, a harmadikat, 7 fő részvételével december 1-jén kezdtük.
  • Szeptember 15-én kettős évfordulót ünnepeltünk: alapítványunk 29 évvel ezelőtt jött létre, és működésünket 20 éve folytatjuk itt, Budaörsön. A Seneca barátai köszöntöttek minket a PostArt-ban dallal, zenével, verssel.

Hírek, aktualitások

  • Óvodás korú dadogó gyermekek Komplex művészeti terápiás csoportja

A csoport 6 fővel indult szeptemberben. A gyermekfoglalkozások mellett párhuzamosan rendszeres szülői konzultációk folynak. Időpont: csütörtök, 17.00 órától!

  • Dadogásterápiás webinárium indult december 8-án!

A résztvevők aktív közreműködésével zajló online találkozásokra minden hónap második péntekén kerül sor! A csoport tagjai önálló szakirodalom feldolgozásokat, saját terápiás esetismertetéseket tartanak, és az un. „mester mustra” keretén belül meghívott előadókkal ismerkedhetnek meg. A csoport nyitott, bármikor lehet csatlakozni!

  • Beszédtechnika és kommunikáció tréning

A képzést 2024. március végén-április elején újra indítjuk.

A pontos időpontokról a következő hírlevélben vagy a honlapról tájékozódhatsz.

 

A rendezvények részletei és a jelentkezési lap megtalálható a honlapon: www.senecabeszedstudio.hu.

Decemberi hírlevelünk végén szép ádventi készülődést, Karácsonyra meghitt ünnepnapokat, a 2024. esztendő minden egyes napjára sok-sok jót kíván:

Schmidtné Balás Eszter

mesterlogopédus

és a Seneca csapata

Amennyiben nem szeretnél tőlünk a továbbiakban hírlevelet kapni, kérjük, hogy erre a levélre válaszként küldd el a NEM szót!

Együttműködésedet köszönjük!